Adaptoare – hedere- pentru porumb si floarea-soarelui

Hederul OLIMAC DRAGO este adaptorul inteligent pentru recoltat porumb si floarea-soarelui, dotat cu tocator de tulpini. Placile de recoltat ale adaptorului pentru recoltat porumb si floarea soarelui OLIMAC DRAGO se regleaza in mod automat si simultan, in functie de grosimea tulpinii. Mecanismul automat, permite placilor hederului OLIMAC DRAGO sa opereze pe fiecare rand in mod independent si sa se adapteze la orice tip de recolta. Cilindrii de cules sunt mult mai lungi decat ale altor masini de recoltat porumb si floarea-soarelui similare.

adaptoare si hedere cereale

Acest sistem face separarea tulpinilor de stulete mult mai usoara,evitand in totalitate pierderile si crescand viteza de recoltare. Diferenta este evidenta intre o masina de recoltat clasica si adaptorul Olimac Drago pentru porumb si floarea soarelui cu tocator de tulpini. Adaptorul pentru porumb si floarea soarelui OLIMAC DRAGO este echipat cu o masina de tocat tulpini cu cutite rotative, dispusa central si paralel pe suprafata de lucru al fiecarui rand, ceea ce face ca plantele sa fie tocate foarte marunt. Astfel cu o singura operatiune se realizeaza recoltarea cerealelor,se curata si se fertilizeaza solul, fiind gata pentru arat. Rezultatele testelor MGI confirma avantajele adaptorului pentru porumb si floare-soarelui OLIMAC DRAGO.

hedere porumb si floarea soarelui

Adaptorul sau hederul DRAGO este pliabil, in urma rabatarii fiind usor de manipulat pe drumurile publice datorita dimensiunilor reduse si vizibilitatii oferite in urma plierii. Oricare ar fi modelul cu sau fara rabatare a mesei de lucru, hederele pentru recoltat porumb si floarea soarelui, fabricate de un binecunoscut producator european cu traditie in acest domeniu,contribuie la o recoltare rapida si eficienta a cerealelor dumneavoastra, realizand in acelasi timp si curatarea terenului de tulpini in vederea aratului.

adaptoare porumb si floarea soarelui

Profesionalismul echipei noastre, calitatea lucrurilor pe care le declaram finalizate si multitudinea de referinte sunt un atuu in plus pentru a va convinge ca silozurile noastre pentru cereale sunt cea mai buna alegere. Va asteptam si pe Dumneavoastra sa ne contactati pentru inceperea unui parteneriat serios in domeniul uscarii – selectarii – depozitarii cerealelor.

Descarca informatii suplimentare

2017-03-22T10:48:07+00:00 mai 21st, 2016|Adaptoare - hedere- pentru porumb si floarea-soarelui|