Elevatoare si transportoare pentru cereale Schmidt-Seeger

TRANSPORTOARELE CU LANT SI RACLETI
Pentru receptia cerealelor, utilizam transportoare pentru cereale cu lant si racleti avand capacitati de transport intre 30 si 120 t/h, cu grilaj metalic pentru trecerea autovehiculelor si capat curbat de transmiterea mai departe a cerealelor. Transportoarele pentru cereale cu lant si racleti au lungimi care poate ajunge chiar la 60 m, pe care este montat capatul de transmitere curbat. Capatul de transmitere curbat al transportoarelor pentru cereale cu lant si racleti este usor de intretinut si poate inlocui foarte eficient buncarele de alimentare pentru elevatoare pentru cereale cu cupe.

elevatoare si transportoare pentru cereale Schmidt-Seeger

Combinatia pieselor transportoarelor pentru cereale, fabricate dintr-un material plastic special si metal se comporta delicat cu semintele. Transportoarele speciale cu lant si racleti se pot utiliza cu succes la incarcarea sau descarcarea uscatoarelor, a selectoarelor, a silozurilor turn sau a depozitelor orizontale. Transportoarele cu lant si racleti pot fi fixe intr-o diversitate mare de modele sau variate modele mobile si care pot fi dotate in functie de necesitate cu diverse sisteme de dozare sau alte sisteme speciale.

Purificatoarele de aer si cicloanele ca piese auxiliare sistemelor de transport al cerealelor cu capacitati de 30-60-80-100 t/h, simplu de integrat in sistem, sunt fabricate din otel suedez de cea mai buna calitate. Pe langa transportoarele cu lant si racleti respectiv elevatoare cu cupe si snecuri pentru cereale mai sunt si alte materiale auxiliare: Clapete de inchidere, distribuitoare, tevi de golire, coliere, coturi, racordari cu etansare precisa cu piese de racordare si piese de fixare etc, fabricate la aceleasi standarde de inalta calitate.

Descarca informatii suplimentare!

2017-03-22T10:45:47+00:00 mai 21st, 2016|Transportoare, elevatoare, snecuri pentru cereale|