Generatoare de aer cald STELA

Generatoarele de aer cald difera prin principiul de ardere directa sau indirecta. Oferim gama completa de arzatoare directe sau indirecte cu gaz sau combustibil lichid, fabricatie proprie STELA.
Generatoare de aer cald STELA:

Generatoare de aer cald - STELA

Generatoarele de aer cald difera prin principiul de incalzire directa sau indirecta. Oferim gama completa de generatoare directe sau indirecte cu gaz sau combustibil lichid, fabricatie proprie STELA.

• capacitati de incalzire pana la 10.000 kW
• utilizarea de materiale speciale, extrem de rezistente la caldura
• durata de viata lunga
• temperaturi de aer cald omogene
• functionare dovedita de mii de ori in nenumarate aplicatii
• calitate aprobata de TÜV (German Technical Control Board)

Arzatoare cu ventilator pentru combustibil lichid sau gaze.
Pentru generarea aerului cald cu arzatoare cu ventilator, utilizam exclusiv arzatoare de calitate ale importanti producatori europeni.
Sunt disponibile diferite modele, in functie de mediu si cerintele in ceea ce priveste modul de control al incalzirii:
– cu doua, trei trepte sau infinit reglabile (modulare);
– pacura usoara sau grea;
– gaz natural sau lichefiat;
– in cea mai moderna constructie cu noxe reduse la cerere ;
– de asemenea sunt disponibile si pentru biogaz.

Generatoare de aer cald STELA cu incalzire directa:

generator Incalzire directa - stela

Incalzitoarele de aer directe sunt utilizate pentru arderea combustibililor lichizi sau a gazelor. Ele incalzesc aerul de uscare pentru uscatoarele STELA dar sunt de asemenea folosite si in alte procese industriale, de exemplu în industria de fabricare a caramizilor.

Generarea de aer cald cu incalzitor de aer direct
Aeroterma directa consta dintr-o carcasa exterioara, o carcasa intermediara impotriva pierderilor de radiatie si o camera de ardere perforata din otel foarte rezistent la caldura, care sunt dispuse concentric in carcasa. Gazele de ardere fierbinti sunt amestecate cu aerul proaspat incalzit de la peretele camerei de ardere si se produce un aer cald de temperatura omogena. Energia de ardere este astfel alimentata direct in uscator.
Randamentul este de 100 %.

Generarea de aer cald cu incalzitor de aer direct stela

Generatoare de aer cald STELA cu incalzire indirecta:

generator Incalzire indirecta - stela

Incalzitoarele de aer STELA indirecte sunt utilizate atunci cand nu este permisa amestecarea gazelor de ardere cu aerul de uscare de exemplu la uscarea produselor de panificatie cu combustibil lichid. Incalzitoarele de aer STELA indirecte sunt certificate de catre Consiliul de Control Tehnic German si au o eficienta certificata de 90%, cu temperaturi de iesire de pana la 120 ° C.

Generatoare de aer cald STELA - cu incalzire indirecta

Generarea de aer cald cu incalzitor de aer indirect
Sistemul de incalzire indirecta cu aer comprimat consta dintr-o carcasa exterioara, o carcasa intermediara împotriva pierderilor de radiatii, impotriva trecerii de gaz si o camera de ardere inchisa din otel extrem de rezistent la caldura, care este dispusa concentric in carcasa. Aici energia de incalzire este transmisa la aerul proaspat numai prin suprafetele schimbatorului de caldura ale camerei de ardere inchisa, iar cu gazul nu trece. Gazele de ardere racite se evacueaza in atmosfera prin intermediul unui cos de fum.

Generarea de aer cald - cu incalzitor de aer indirect
2017-03-28T10:27:50+00:00 iunie 4th, 2016|Uscatoare fixe si mobile STELA pentru cereale|