Grup silozuri metalice pentru depozitare cereale

Silozurile metalice pentru cereale utilizate de noi pentru grupaje de silozuri sunt fabricate de un mare producator european, specializat in productia de silozuri metalice pentru depozitare cereale. Silozurile pentru cereale pot fi cu baza conica sau silozuri pentru cereale cu podea plana. Silozurile pentru cereale sunt dotate cu sisteme de ventialtie a cerealelor comandate de sisteme electronice de urmarire a temperaturii din interiorul silozului pentru cereale.

In functie de spatiul disponibil sau de preferinta clientului nostru, silozurile pentru cereale pot fi montate pe unul sau mai multe randuri, dar pot fi si depozite de cereale cu silozuri pentru cereale montate in grupaj. Silozurile pentru cereale sunt construite din piese cilindrice, fabricate din tabla de otel laminat cu profil sinusoidal, apoi zincat la cald. Aceste piese componente ale silozurilor pentru cereale sunt asamblate cu suruburi. Zincarea tuturor componentelor silozurilor pentru cereale cu fund plan este de 450g/mp.

Silozul metalic pentru cereale cu palnie conica este un siloz obisnuit realizat din tabla ondulata sau normala care este montat pe o structura fabricata integral din otel zincat la cald, constituita dintr-un inel circular, avand la baza o palnie metalica si are o serie de intarituri si un numar adecvat de dispozitive de sustinere si protectie. Palnia metalica de descarcare, a silozului pentru cereale metalic cu fund conic poate avea inclinatie la 45 grade sau 60 grade si este realizata din elemente modulare produse din tabla zincata la cald, insurubate intre ele. La silozurile cu palnie metalica poate fi introdus un con de ventilatie in interiorul palniei.
grup silozuri metalice pentru depozitare cereale
In silozurile metalice pentru stocare cereale poate pot fi depozitate diferite cereale (grau, porumb, floarea – soarelui, rapita, orz, orez, etc). Diametrele silozurilor metalice cu fund plan pentru cereale sunt cuprinse intre 4.600 mm si 32.080 mm, iar inaltimile acestor silozuri metalice pentru depozitare cereale sunt cuprinse intre 5.870 mm si 27.340 mm. Silozurile pentru cereale au cadru din otel cu stabilitate ridicata, intarituri laterale, scari de acces, sistem de aerisire si acoperis etansat impotriva umiditatii. Silozurile metalice pentru depozitare cereale cu fund drept (autoportant) avand cadru din otel/beton au capacitati in functie de cerinte incepand de la 80 mc pana la 17.081 mc, ceea ce inseamna o capacitate de la 60 tone la 12.810 tone pentru stocarea cerealelor cultivate in Romania, plantelor tehnice (uleioase), produse granulate (ex. zahar). Silozurile pentru cereale sunt prevazute cu canal de golire conic sau sisteme de autogolire speciale cu snecuri sau elevatoare.

Dupa necesitate, sistemele de aerisire ale silozurilor pentru cereale pot fi combinate si cu agreagte de racire, ventilatoare de aerisire comandate electronic sau chiar cu racirea ulterioara a cerealelor. Pentru incarcarea mai facila in utilajele de transport, recomandam silozuri pentru cereale cu baza conica, asezate pe o structura metalica avand o inaltime care permite intrarea camioanelor sub siloz. Acest tip de siloz l-am denumit siloz sau rezervor de tranzit si permite incarcarea unui camion in cateva clipe. Silozul de tranzit este dotat la partea inferioara cu un inchizator culisant care permite controlul incarcarii utilajului de transport. Oricare ar fi modalitatea de instalare a silozurilor pentru cereale, dispozitivele auxiliare si cele pentru transport fabricate de un cunoscut producator european, contribuie la o depozitare automatizata care necesita foarte putina forta de munca si pierderi minime.

Profesionalismul echipei noastre, calitatea lucrurilor pe care le declaram finalizate si multitudinea de referinte sunt un atuu in plus pentru a va convinge ca silozurile noastre pentru cereale sunt cea mai buna alegere. Va asteptam si pe Dumneavoastra sa ne contactati pentru inceperea unui parteneriat serios in domeniul uscarii – selectarii – depozitarii cerealelor.

Descarca informatii suplimentare!

2017-03-28T10:27:51+00:00 mai 21st, 2016|Silozuri metalice pentru cereale|